Poslijediplomski specijalistički studij Marketing posebnih područja

Facebook Page - Marketing posebnih područja Google+ - Marketing posebnih područja
Naslovna » Skrojite vlastiti modul poslijediplomskog studija

Skrojite vlastiti modul poslijediplomskog studija

MPP - suradnja na poslijedipolomskom studiju

Specijalizirajte se i usavršite na poslijediplomskom specijalističkom studiju Marketing posebnih područja. Upisi 8. generacije su u tijeku!

 

PROGRAM STUDIJA
Po ugledu na međunarodne poslijediplomske specijalističke studije, Marketing posebnih područja traje jednu godinu odnosno dva semestra i uključuje polaganje 4 obvezna te 5 izbornih kolegija koji se biraju između 10 mogućih izbornih kolegija. Na taj način student sam kreira vlastiti poslijediplomski modul sukladno vlastitim afinitetima i potrebama.

Opširnije →

POČETAK STUDIJA I IZVOĐENJE NASTAVE
Početak predavanja je predviđen za listopad 2014., a nastava se izvodi u poslijepodnevnim satima. Sukladno trenutnom interesu, nastava će se izvoditi u Osijeku, Zaprešiću, PorečuSlavonskom Brodu i Varaždinu (konačne lokacije predavanja bit će poznate u listopadu).

Opširnije →

KOMPETENCIJE I AKADEMSKI NAZIV (TITULA)
Polaznici stječu najnovije teorijske i praktične spoznaje o marketingu i sposobnost za kreativno rješavanje složenih problema iz područja marketinga u suvremenim uvjetima poslovanja subjekata gospodarstva i izvangospodarskih djelatnosti.

Završetkom specijalističkog poslijediplomskog studija Marketing posebnih područja stječe se akademski naziv sveučilišni specijalist ekonomije ili skraćeno univ. spec. oec.

Opširnije →

KOMU JE STUDIJ NAMIJENJEN?
Namijenjen je svim pristupnicima neovisno o činjenici dolaze li iz ekonomskih ili izvanekonomskih usmjerenja. Studij će polaznicima pružiti temeljna i specijalistička znanja u širokom spektru od industrijskog marketinga i agrara, preko profitnih uslužnih djelatnosti (ugostiteljstvo, turizam, trgovina), do uglavnom neprofitnih primjena marketinga (kultura, šport, politika).

Opširnije →

TKO MOŽE UPISATI STUDIJ?
Mogućnost upisa na studij imaju polaznici koje su završili odgovarajući četverogodišnji sveučilišni dodiplomski studij, odnosno diplomski studij po Bolonjskom procesu, a također i osobe koje su završile specijalistički stručni diplomski studij. Studij mogu upisati i polaznici koji su završili drugi srodni četverogodišnji sveučilišni dodiplomski studi ili diplomski studij uz polaganje razlikovnih ispita.

Opširnije →

CIJENA STUDIJA
Cijena poslijediplomskog specijalističkog studija Marketing posebnih područja je 29 500 odnosno 35 000 kuna (ovisno o lokaciji upisa i pohađanja nastave). Cijena studija obuhvaća sve studijske troškove i jedno studijsko putovanje. Trošak studija plativ je u nekoliko obroka, a detalji plaćanja se preciziraju sa svakim studentom ponaosob.
IMATE LI DODATNIH PITANJA
Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje ili dilemu, slobodno nas kontaktirajte i saznajte sve što Vas zanima.

Kontakt →

Osigurajte svoje mjesto na studiju →