Poslijediplomski specijalistički studij Marketing posebnih područja

Facebook Page - Marketing posebnih područja Google+ - Marketing posebnih područja
Naslovna » Novosti » Poziv na predavanje: Coolinarika @EFOS

Poziv na predavanje: Coolinarika @EFOS

coolinarica

Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku 22. siječnja 2014. godine u 13h u dvorani broj 3 u okviru kolegija E-marketing gostovati će marketing tim Podravke, te održati predavanje na temu: Kako iz temelja stvoriti regionalnu internetsku zajednicu i naučiti ispeći tortu?!

Coolinarika.com kao jedan je od najmlađih Podravkinih brandova koji tijekom deset godina postojanja bilježi konstantan rast omogućuje Podravci izravnu komunikaciju s velikim brojem svojih kupaca i potrošača. Coolinarika predstavlja zajednica velikog broja ljudi, kojima je svima zajednička ljubav prema hrani i kuhanju, a namijenjena je njihovu druženju i razmjeni znanja i ideja. Milijuni posjetitelja provode vrijeme na njezinim stranicama, a svojim svojstvenim pristupom Coolinarika nudi sadržaje i prostor gdje svatko tko poželi biti njezinim članom može zabilježiti svoje gurmanske trenutke.

Danas Coolinarika broji više od 114.000 registriranih korisnika, a raspolaže s bazom od preko 130.000 recepata. Pozivamo vas da saznate kako je Coolinarika kao prva hrvatska, ali i regionalna kulinarska društvena mreža ostvarila uspjeh na temu hrane i kuhanja sa 7,7 milijuna posjeta te 67 milijuna otvaranja stranica mjesečno.