Poslijediplomski specijalistički studij Marketing posebnih područja

Facebook Page - Marketing posebnih područja Google+ - Marketing posebnih područja
Naslovna » Otvoreni upisi na poslijediplomski specijalistički studij

Otvoreni upisi na poslijediplomski specijalistički studij

Canva - Person Holding Open Book on Table Inside Room

Usavršite vlastite kompetencije na poslijediplomskom specijalističkom studiju Marketing posebnih područja. Upisi nove generacije su otvoreni!

 


 

1434831321_bank-building-2Kakav PROGRAM Vas očekuje?

Po ugledu na međunarodne poslijediplomske specijalističke studije, Marketing posebnih područja traje jednu godinu odnosno dva semestra i uključuje polaganje 4 obvezna te 5 izbornih kolegija koji se biraju između 12 mogućih izbornih kolegija. Na taj način student sam kreira vlastiti poslijediplomski modul sukladno vlastitim afinitetima i potrebama.

Opširnije

 


 

1434817391_magnifierGdje se IZVOdi NASTAVa?

Uvažavajući epidemiološke preporuke i sukladno iskazanom interesu, nastava će biti organizirana na daljinu odnosno online u realnom vremenu (engl. distance learning. Ukoliko za to budu stvoreni uvjeti, moguće je održavanje i fizičke nastave za studente koji gravitiraju prema Osijeku. Početak predavanja je predviđen za ožujak 2022., a nastava se izvodi petkom i subotom u poslijepodnevnim satima. 

Opširnije

 


 

graphs-128Što dobivate završavanjem studija?

Polaznici stječu najnovije teorijske i praktične spoznaje o marketingu i sposobnost za kreativno rješavanje složenih problema iz područja marketinga u suvremenim uvjetima poslovanja. Završetkom specijalističkog poslijediplomskog studija Marketing posebnih područja stječe se akademska titula sveučilišni specijalist ekonomije ili skraćeno univ. spec. oec.

Opširnije

 


 

monitor-graphs-128Je li ovaj studij za Vas?

Studij je namijenjen svim pristupnicima neovisno o tome dolaze li iz ekonomskih ili izvanekonomskih usmjerenja. Studij će polaznicima pružiti temeljna i specijalistička znanja u širokom spektru od industrijskog i digitalnog marketinga, agromarketinga, preko profitnih uslužnih djelatnosti (turizam, trgovina i ugostiteljstvo), do neprofitnih primjena marketinga (kultura, sport, politika).

Opširnije

 


 

neck-tie-128TKO MOŽE UPISATI STUDIJ?

Mogućnost upisa na studij imaju polaznici koje su završili odgovarajući četverogodišnji sveučilišni diplomski studij, odnosno diplomski studij po Bolonjskom procesu. Studij mogu upisati i polaznici koji su završili drugi srodni četverogodišnji sveučilišni diplomski studij uz polaganje razlikovnih ispita.

Opširnije

 


 

award-document-128Koja je CIJENA STUDIJA i što obuhvaća?

Cijena poslijediplomskog specijalističkog studija Marketing posebnih područja iznosi 29 500 kuna. Cijena studija obuhvaća sve studijske troškove. Trošak studija plativ je u nekoliko obroka, a detalji plaćanja se preciziraju sa svakim studentom pojedinačno.

 

 


 

speech-bubble-128IMATE LI DODATNIH PITANJA?

Ukoliko imate bilo koje dodatno pitanje ili dilemu, slobodno nas kontaktirajte i saznajte sve što Vas zanima.

Kontakt