Poslijediplomski specijalistički studij Marketing posebnih područja

Facebook Page - Marketing posebnih područja Google+ - Marketing posebnih područja
Naslovna » Novosti » 14. IMR konferencija

14. IMR konferencija

Calendar

“Budućnost razvojnih politika EU-a i gospodarska diplomacija – izazovi i perspektive za RH”, osnovne su teme međunarodne znanstvene konferencije “Interdisciplinary Management Research XIV“. Konferencija je to koju, sada već četrnaestu godinu zaredom, organizira Ekonomski fakultet u suradnji s partnerskim institucijama.

Ono što konferenciju, izuzev ovako značajne tradicije, čini posebnom jest kontinuirani poticaj mladim znanstvenicima doktorandima koji, uz mentoriranje, imaju priliku predstaviti rezultate svog znanstveno-istraživačkog rada, a što im omogućava daljnji razvoj u znanstveno-istraživačkom procesu.

U sklopu ove IMR konferencije svake godine organizira se dodatan program u obliku znanstveno-stručne tematske rasprave koja je usmjerena prema aktualnim temama, a u suradnji s akademskom i poslovnom zajednicom te institucijama javnog sektora. Ove godine fokus je na budućnosti razvojnih politika Europske unije. Druga tema od interesa konferencije jest važnost gospodarske diplomacije za budući razvoj Republike Hrvatske. Obje teme usmjerene su prema gospodarskim i političkim dionicima koji su ili njihovi nositelji, ili izravni ili neizravni “korisnici“ istih.

D.Kuštro

http://www.glas-slavonije.hr/364055/3/14-IMR-konferencija